Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ
НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид
ВТОРНИК 27.11.2018 година, почеток 19.00 часот, мала сала, влез слободен!

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ
Марија Јаќимовска,флејта
Васил Атанасов,обоа
Ристо Ѓоревски,кларинет
Даниел Апостолов,фагот
Александар Гошев,хорна

Share/Save/Bookmark